About us

Τα μπλογκς είναι συνήθως χώροι όπου ο συγγραφέας γράφει για ό,τι τον απασχολεί. Αυτό το μπλογκ είναι διαφορετικό. Δημιουργήθηκε για να απαντήσει στις δικές σας ερωτήσεις και σε ό,τι απασχολεί εσάς.

Ρωτήστε μας ό,τι θέλετε συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ερώτησης. Η θεματολογία μας είναι απεριόριστη και καθορίζεται μόνο από τις δικές σας ερωτήσεις. Στείλτε μας απορίες από την καθημερινότας σας, π.χ. για έγγραφα δημόσιων υπηρεσίων, νέα της επικαιρότητας, οικονομικά θέματα, προβλήματα στις σχέσεις σας, στο σχολείο, στη δουλειά. Εμείς θα διαβάσουμε την ερώτηση, θα κάνουμε την απαιτούμενη έρευνα και θα σας απαντήσουμε με δημοσίεση στο μπλογκ.

Διατηρούμε το δικαίωμα να παραφράσουμε την ερώτηση αν το κρίνουμε σκόπιμο. Η απάντηση δεν θα περιέχει το όνομα ή το e-mail του αποστολέα.

Πριν κάνετε την ερώτηση σας, διαβάστε τις προηγούμενες απαντήσεις μας στην αρχική σελίδα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση για να βρείτε απαντήσεις σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μας. Τέλος, μπορείτε να εγγραφείτε στο feed της σελίδας μας για να λαμβάνετε τις απαντήσεις μας στον RSS reader σας.

Φιλικά,
Η ομάδα του "Ρώτα ό,τι θες"